FPMT

The Foundation for the Preservation of the Mahayana Tradition
Mahayana-perinteen säilyttämisen säätiön kotisivut. ”Emojärjestömme” laajat, mielenkiintoiset kotisivut. Täältä löydät myös kaikki FPMT:n keskukset ja aktiviteetit ympäri mailman.

Yeshin Norbu
Tukholmalaisen emokeskuksemme sivusto.

FPMT Europe
FPMT:n Euroopan-sivusto.

Online Learning Center
Voit opiskella englanniksi, ranskaksi tai espanjaksi netissä omaan tahtiin FPMT:n tarjoamia erilaisia opintokokonaisuuksia aivan alkeista vaativampiin filosofisiin opintoihin asti. Suosittelemme Discovering Buddhism -opintokokonaisuudesta moduulia 2, ”How to Meditate”, jonka voit tehdä aivan ilmaiseksi.

Lama Yeshe Wisdom Archive
Runsaasti netissä luettavia, tulostettavia, ladattavia ja tilattavia opetuksia ja kirjoja. Myös audio-äänitteitä sekä opetuksia myös YouTubessa. LYWA sijaitsee Yhdysvalloissa. Jos haluat tilata heiltä kirjoja, kannattaa tilata kirjat Englannista Wisdom Books – nettikirjakaupasta (ks alla) postimaksuissa säästääksesi.

Mandala magazine
FPMT:n uutis- ja opetuslehti. Artikkeleita niin paperilehdessä kuin netissäkin.

Wisdom Publications
Kustannusyhtiö, joka on FPMT:n sisaryhtiö. Se toimittaa ja julkaisee eri buddhalaisten  perinteiden kirjallisuutta.

Lama Zopa Rinpochen opetusten aikataulu

Maitreya Project
Intiaan rakennetaan lempeyden buddhan suuri patsas myötätunnon edistämisen monumentiksi. Hankkeeseen kuuluu myös sairaala ja kouluja. Maitreya-projektiin kuuluva buddhalaisten pyhäinjäännösten näyttely kiertää ympäri maailmaa.

Maitreya Loving Kindness Tour
Buddhalaisten pyhäinjäännösten kiertävä näyttely. Suomessa näyttely on vierailut kolmasti: vuonna 2007 Helsingissä Valkoisessa Salissa, v. 2013 Turussa vietnamilaisessa Lootuksen Sydämen temppelissä ja v. 2014 Helsingissä Danakoshan temppelissä.

How to Meditate on-line kurssi internetissä. Ilmainen & suosittu!
FPMT tarjoaa OnLine Learning Centerin sivuilla ilmaisen meditaatiokurssin. Näiltä sivuilta löydät ohjeet, kuinka rekisteröityä ja osallistua kurssille.


KANSAINVÄLISTÄ

The Foundation for Developing Compassion and Wisdom
Säätiön tavoiteena on auttaa kaikenikäisiä  kehittämään lempeyttään ja viisauttaan, ja toimimaan maailmaanrauhan hyväksi. Hankkeen suojelija on Hänen Pyhyytensä Dalai-lama.

Hänen Pyhyytensä 14. Dalai-laman viralliset sivut
Uutisia, opetuksia, web-lähetyksiä, Dalai-laman opetusaikataulu ja paljon muuta tietoa.

17. Karmapan viralliset sivut
Hänen pyhyytensä 17. Gyalwang Karmapa Ogyen Trinley Dorje on 900-vuotisen Karma Kagyu perimyslinjan pää.

Wisdom Books
Nettikirjakauppa Englannissa. Runsaasti buddhalaista kirjallisuutta, mm. Lama Yeshen, Lama Zopa Rinpochen ja Hänen Pyhyytensä Dalai-laman kirjoja. Täältä voit tilata myös Lama Yeshe Wisdom Archiven kirjoja.

SUOMESSA

Biokustannus
Täältä löydät muun muassa suomennettuja buddhalaisia kirjoja.

Suomen Buddhalainen Unioni
SBU ry:n tarkoitus on toimia Suomen buddhalaisten järjestöjen yhteistyöjärjestönä.

Dharma-posti
Saat monien buddhalaisten tapahtumailmoittajien ilmoitukset suoraan omaan sähköpostiisi. Täällä tapahtumistaan ilmoittavat useat Suomessa toimivat buddhalaiset ryhmät. Dharmapostia ylläpitää SBU ry.

Suomalais-tiibetiläinen kulttuuriseura
Tiibetseura on järjestänyt useita kertoja Hänen Pyhyytensä 14. Dalai-laman Suomen-vierailuja. Se järjestää myös muuta Tiibetiin liittyyvää kultuuritoimintaa. Sieltä löytyy mm. Suomessa toimivien tiibetinbuddhalaisten yhteisöjen nettisivulinkit.