Puja Lama Zopa Rinpochen pitkälle elämälle

Lama Zopa Rinpochen pitkän elämän puja järjestetään Amithaba-keskuksessa Singaporessa 13. maaliskuuta 2016. Valmistautumisena pujaan myös Tara Liberation -opintoryhmä osallistuu 100000 tsog-uhrauksen toimittamiseen Khadro-lan neuvon mukaisesti. Ryhmämme tekee tsogeja Lama Chöpan yhteydessä sunnuntaina 21. helmikuuta kunnianarvoisan nunna Sangye Khadron johdolla klo 13:30-16:00 (paikka: Danakosha Dharma-keskuksessa) – kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon.

Tämän lisäksi tarkoituksenamme on antaa lahjoitus pitkän elämän pujaan. Jos haluat osallistua lahjoitukseen vapaavalintaisella summalla, niin otamme vastaan käteislahjoituksia järjestämissämme tilaisuuksissa 22. helmikuuta asti. Voit myös tehdä lahjoituksen suoraan opntoryhmämme tilille (FI18 3636 3010 9239 44, viestikenttään merkintä: LAHJOITUS, LZR LLP), josta teemme tilisiirron myöhemmin pujarahastoon.

Lisätietoa lahjoituksista täältä