Keväällä 2016: Exploring Buddhist Philsophy by Venerable Sangye Khadro

Kevätkaudella Kööpenhaminassa sijaitseva FPMT-keskus, joka toimii ryhmämme ”emokeskuksena”, järjestää Exploring Buddhist Philsophy kurssin neljän moduulin kokonaisuutena. Opettajana toimii kunnianarvoisa nunna Sangye Khadro. Opetuksia on mahdollista seurata internetin välityksellä torstaisin, ja Sangye Khadro tulee vierailemaan myös Suomessa opetuksiin liittyen. Moduulien rakenne ja järjestys perustuvat Dalai Laman näkemykseen siitä, kuinka buddhalaisuutta tulisi opettaa länsimaalaisille. Opetus järjestetään torstaisin helmikuusta kesäkuun loppuun klo 19:00—21:00 & yksi lauantai kuukaudessa klo 10:00—17:00 (Tanskan aikaa). Ensimmäinen moduuli alkaa 11 helmikuuta 2016.

Opetukseen liittyvät vapaahetoinen viikoittainen kotitehtävä sekä koe moduulin päätteeksi. Kokonaisuus toimii valmistavina opintoina FPMT:n Basic Programiin, joka alkaa Tanskassa syksyllä 2016 Sangye Khadron vetämänä samoja metodeja käyttäen. Ne jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan kokonaisuuden tuolloin suositellaan ottamaan osaa valmistaviin opintoihin säännöllisesti.

Moduulien aiheet:
1) The Buddha and His Teachings
2) The Two Truths
3) The Mind and Its Potential
4) The Path to Enlightenment

Ilmoittautuminen
Voit ilmoittaa kiinnostuksesi osoitteeseen info@taraliberation.fi tai nykäistä hihasta tulevissa tapahtumissamme.

Lisätietoa
Tanskan FPMT keskuksen sivuilta
(Center for Wisdom & Compassion – Tong-Nyi Nying-Je Ling)

Pysy mukana menossa
Parhaiten pysyt mukana seuraamalla meitä Facebookissa ja vierailemalla verkkosivuillamme säännöllisin väliajoin. Voit myös tilata uutiskirjeen lähettämällä postia osoitteeseen info@taraliberation.fi